Top 40 legújabb link > Külföldi munka - wyw.hu

Szponzorált linkek
Németországi munka - Kleinhaus Hungary Kft
https://kleinhaus-hungary.hu/27-Munka-a-Kleinhausn-l.html

Ha kiszámítható, jó fizetésért szeretne Németországban dolgozni, kertépítő, útépítő, és parkosító tevékenységi területen, jelentkezzen a Kleinhaus Hungary Kft hosszú távú, folyamatos állásainak valamelyikére. Teljes körű biztosítással, szabadságokkal, szállás szervezésével, fejlődési lehetőségekkel.

Németországi munka - Kleinhaus Hungary Kft
Online intenzív angol nyelvtanfolyam
http://www.euro-nyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyam.html

Normál, félintenzív, intenzív, vagy akár hétvégi nyelvtanfolyamot választana? Csak az Ön időbeosztásától függ, hogy melyik nyelvi képzésünket választja egészen a kezdő szinttől a felső fokig. Szerezze meg nyelvvizsgáját naprakész és átfogó tudással, nézzen szét az Euro Nyelviskola tanfolyamai között.

Online intenzív angol nyelvtanfolyam
Gyakorikérdések - Munka, karrier és pénzügyek területén
https://kerdezdmeg.hu/kerdes-kategoria/uzlet-es-penzugyek/

Kérdésed merült fel, a külföldi munkavállalással kapcsolatban? Tájékozódnál a külföldi munka gyakorikérdések között? Nem tudsz valamit és megkérdeznéd, akkor nagyon jó helyen jársz. Mert a honlapon felteheted kérdésed és a fórum tagsága segíteni fog neked!

Gyakorikérdések - Munka, karrier és pénzügyek területén
Ausztria állás - Könnyen, gyorsan és egyszerűen
https://osztrakmelo.hu/

Gyorsan szeretnél új állást kapni Ausztriában? Nem szeretnél szenvedni és kibogarászni a rengeteg állás közül, hogy melyik lenne jó? Akkor jó helyen vagy, mert nálunk 1 kattintással több, mint 30 000 munkáltatót érsz el Ausztriában így nagyon gyorsan tudsz új munkát kapni. Az állás ajánlatokat már aznap kaphatsz és te válogathatsz, hogy melyik Ausztria állás a legszimpatikusabb neked. Már alap német nyelv ismerettel is szerezhetsz havi 1500 eurós állást Ausztriában. A szolgáltatásunk teljesen átlátható. Látogass el a honlapunkra és irány Ausztriába!

Ausztria állás - Könnyen, gyorsan és egyszerűen
Olasz nyelvtanulás egyénileg, külföldön
https://olasznyelviskola.hu/egyeni-nyelvtanfolyam

Olasz nyelvtanfolyamaink itthon és Olaszországban is kihozzák az olasz nyelvtanulásból a maximumot. Válogass csoportos tanfolyamjaink közt nyelvtudásodnak és céljaidnak megfelelően! Legyen szó szabadidős nyelvtanulásról, vagy épp nyelvvizsgára való felkészülésről, a Studio Italia biztosítja számodra a legkiválóbb tanároktól való tanulást és a gyakorlatias szemléletű oktatást. Eddig szenvedésként gondoltál a nyelvtanulásra? Mi azon leszünk, hogy minden olaszórád élvezetesen, egyben eredményesen teljen!

Olasz nyelvtanulás egyénileg, külföldön
Németországi Munka és Álláshirdetések magyaroknak
http://iranytu.de/nemetorszagi-munka/

Adatbázisunkban többnyire hivatalos, ellenőrzött németországi munka közvetítő cégek állásajánlatai találhatóak. Gyakran német nyelvtudás nélküli állások is felkerülnek oldalunkra, így érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk. Fejvadászok, munkaközvetítők és németországi cégek állásai jelennek meg nálunk tehát, magyar nyelven, magyar nyelvű közvetítéssel. Oldalunkon az állások mellett sok más hasznos információt is találsz, mint például adózás, pénzügyek, munkajog, utazás, családi támogatások Németországban stb.

Németországi Munka és Álláshirdetések magyaroknak
OSwork - külföldi munka, állás és karrier
http://oswork.hu/

Az OSwork az európai munkák szakértője. Ha külföldi munkát keres, akkor a OSwork a tökéletes megoldás. Segítünk megtalálni a megfelelő külföldi munkát vagy állást és beindítjuk karrierjét az Európai Unióban. Ismerje meg szolgáltatásainkat és állásainkat.

OSwork - külföldi munka, állás és karrier
Kurucz-Kováts Ügyvédi Iroda - Ügyvédi segítség angliai cégalapításban
http://www.londoniugyved.com/cegalapitas.php

Ön kint él Londonban, ám jogi ügyeit szeretné inkább hazai kezek között tartani? Megértjük, hiszen bármiről is legyen szó, mindenki jobb szereti hazai területen intézni az ügyeit, legyen az bármi. Szerencsére mi tudunk segíteni! A Kurucz-Kováts Ügyvédi Iroda segít a Londonban élő magyaroknak minden jogi ügyet elintézni, így a polgári jogot, az ingatlanjogot, a munkajogot, a társasági jogot, a válópert, bizonyos anyagok és szövegek lefordítását, tolmácsolását, banki hitelek ügyintézését, meghatalmazást, és még sorolhatnánk. Egy szóval: Kurucz-Kováts Ügyvédi Iroda, a „Magyar Ügyvéd Londonban”, leveszi a jogi ügyek terhét a válláról! Tekintse meg weboldalukat!

Kurucz-Kováts Ügyvédi Iroda - Ügyvédi segítség angliai cégalapításban
Állásajánlatok Németországban
http://www.deutschearbeit.hu

Németül (legalább kommunikációs szinten)beszélő szakembereket keresünk ausztriai, német, svájci és holland partnereink számára. Első sorban műszaki és egészségügyi szakembereket keresünk. A munkavégzés német partnereinknél alkalmazottként bejelentve történik. Cégünk a Kormányhivatal által regisztrált hivatalos magán munkaerő - közvetítő.

Állásajánlatok Németországban
Jól fizető elektrotechnikus állások Németországban
http://personalpartner.hu/

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

Jól fizető elektrotechnikus állások Németországban
OKJ-s tanfolyamok és külföldi munka közvetítés egy helyen!
http://geniuszplusz.hu/kulfoldi-munka-allas

Szerezzen szakmát vagy egyszerűen csak tapasztalatot velünk! CNC képzés kezdőknek, hegesztő tanfolyamok és rengeteg más hasznos kurzus kedvező áron! OKJ-s bizonyítványt szeretne, és elhelyezkedne külföldön? Kattintson és iratkozzon be hozzánk! Egészségügyi és műszaki ismeretek oktatása, szabadidős tanfolyamok, nyelvtanfolyammal kombinált képzések akár külföldi munkavégzéshez is. Budapesten és számos vidéki nagyvárosban. Külföldi munkát találni is segítünk, állásaink többnyire Nyugat-Európában vannak.

OKJ-s tanfolyamok és külföldi munka közvetítés egy helyen!
Cégalapítás Szlovákiában
http://www.dortina.sk/kulfoldi-cegalapitas

Külföldi cégalapítást egyre több magyar vállalkozó is tervezi. Hazánk Európai Unio teljes jogú tagja, ezért a feltételek jóval kedvezőbbek lettek, mint néhány évvel ezelőtt. Ha Ön is élni kíván ezzel a lehetőséggel, akkor forduljon a vállalkozásunkhoz.

Cégalapítás Szlovákiában
Ildikó Au pair Agency
http://ildikoaupairagency.hu/

A Horváth Ildikó Aupair Agency angliai munkaközvetítéssel foglalkozik, elsősorban London és környékén tudunk fogadó családokhoz babysittereket közvetíteni. Szolgáltatásaink: au pair, babysitter, nanny, mothers help, housekeeper. Minden jelentkezővel személyesen vesszük fel a kapcsolatot és tartjuk, amíg a kiközvetített, családnál él. Segítséget nyújtunk a kiutazáshoz szükséges adminisztrációban, orvosi igazolás beszerzésében. Segítséget nyújtunk az angol nyelvű bemutatkozás, és interjúra való felkészítésben. További részleteket a honlapunkon találja!

Ildikó Au pair Agency
Jól fizető német állások
http://nemetmunkahely.hu/

Álláslehetőségek Németországban, a Optimum Trend Bt. munkaközvetítő segítségével. Közvetítési díj nélkül lehet náluk németországi állást találni. Több mint 30 éve tevékenykednek Németországban és több mint 2000 dolgozót foglalkoztatnak. A német munkák kiemelkedő fizetést és szakmai továbbfejlődési lehetőséget garantálnak.

Jól fizető német állások
Külföldi és belföldi állásajánlatok
http://www.tjobs.hu/

A Tjobs.hu egy online toborzási platform, amelyen a nyilvántartott munkaerő-közvetítő és kölcsönző cégek hirdetnek állásokat. Ingynesen használható minden munkavállaló részére. A Tjobs.hu nem foglalkozik munkaközvetítéssel, minden állás a bejegyzett munkaközvetítő ügynökségek által van feladva. Minden közvetítőt ellenőrzünk és ezeket az elemeket vesszük figyelembe: A munkaközvetítő online jelenlétét - állásajánlatok közzétételét, aktív és működőképes honlappal rendelkezik. A munkaközvetítő rendelkezik a megyei munkaügyi központtól kibocsátott munkaerő - közvetítési illetve munkaerő - kölcsönzési nyilvántartási számmal.

Külföldi és belföldi állásajánlatok
nemetcegalapitas.net
http://nemetcegalapitas.net/

Szeretne saját vállalkozást alapítani, de úgy érzi, nem megfelelőek hozzá a lehetőségek? Ebben az esetben németországi cégalapítás, a kedvező feltételeknek köszönhetően, vonzó megoldást jelenthet az Ön számára is. Egy profi csapat segítségével rövid átfutási idő alatt létrehozhatja saját gmbh/ gbr cégét. Bővebb információkért látogasson el a www.nemetcegalapitas.net weboldalra.

nemetcegalapitas.net
Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
http://www.pincerakademia.hu/pincer-tanfolyam/pincer-kepzes/

A GMN Akadémia és korábbi jogelődje a Pincér Akadémia nagy hajós múlttal rendelkező szakértőket fog össze. Célunk, hogy a hajópincér képzésen keresztül használható tudást biztosítsunk a leendő folyami vagy tengerjáró hajókon dolgozó pincérek számára. Emellett több hajótársaság munkaerő igényét is kiszolgálva a jó tanulóink számára hajós állást is biztosítunk, így velünk biztos a siker!

Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
Volunteer - One World Center
http://www.one-world-volunteer.net/

A program lényege, hogy felhívja a figyelmet a tanult emberek felelősségére és arra, hogy mekkora szükség van az ő szerepvállalásukra a szegény és elmaradott országokban. A világnak szüksége van tapasztalt tanárokra, akik megértik és ismerik, azokat akiket tanítanak. Szükség van aktivistákra, akik felismerik a szegénység létezését, megérti ezeknek az embereknek a helyzetét és hajlandóak felhasználni erejüket, tudásukat, hogy velük együtt harcoljanak a helyzetük javításáért. A program során széles körűen fogod fejleszteni képességeidet. Tudást és gyakorlatot fogsz szerezni tanításban, irányításban, szociális készségekben. Tanulni, kutatni fogsz és tudatosságot fogsz terjeszteni olyan formában, hogy a hétköznapi emberek is fel fognak figyelni és ki fogják nyitni a szemüket a problémára.

Volunteer - One World Center
Külföldi munka hírportál
http://kulfoldimunka.co

Oldalunk célja, hogy útmutatást nyújtson azoknak, akik külföldi karrierrben gondolkoznak, élménybeszámolókat közöljenek azokkal akik már kint dolgoznak. Friss hírekkel, tanácsokkal várunk mindenkit!

Külföldi munka hírportál
Business Development Consulting Kft. (Szlovákia)
http://cegkepviselet.sk/

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt cégalapítás, céggondozás és cégképviselet terén Szlovákiában és Csehországban. Célunk egyszerű - elégedettség. Ebből kifolyólag kínáljuk szolgáltatásainkat a kereskedelmi társaságok alapításán kívül az ezt követő időszakra is. Szolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása (ingatlanközvetítés, adatbázis készítés, vállalati tanácsadás, piackutatás, online számlázás).

Business Development Consulting Kft. (Szlovákia)
Offshoreceg.net
http://offshoreceg.net

Az oldal címe ez, ami elhozhatja Önnek évente, hogy akár 20%-ot, vagy adott eseten még többet spóroljon adóján, még az offshore költségek beleszámítása esetén is. Nézzen körül nálunk, nézze megszolgáltatásainkat. Irodánkban, ügyvédi titoktartás mellett várjuk, cégalapítással, ingyenes tanácsadással.

Offshoreceg.net
Hoom au pair, Hollandia
http://www.hoom-aupair.nl/

Au pair munka fiatalok számára Hollandiában! Kiváló lehetőség mindazoknak, akik szeretnének megismerni egy másik kultúrát, idegen nyelvet tanulni, új emberekkel találkozni, és egy kis zsebpénzt gyűjteni! A cég magyarországi irodával, és hollandiai székhellyel rendelkezik, így a lányok sorsát a jelentkezéstől nyomon követi egészen az egy év lejártáig. A lányok boldogsága és boldogulása a nagy világban számunkra is fontos érték!

Hoom au pair, Hollandia
Állás németország
http://www.max-service.hu

A Németországi állások száma mostanra megsokszorozódott. Számtalan magyar szakember döntött úgy, hogy németországi állások közt válogat. A döntésük érthető, mivel egy jó állás Németországban kiemelkedő keresési lehetőséggel jár együtt. A sok munka meghozza gyümölcsét, ez a közmondás teljesen igaz a munkákra Németországban. Rengeteg állás Németország területén betöltetlen és csak egy szorgalmas és nagyobb bevételre szert tenni vágyó, buzgó magyar emberre vár. Abban az esettben, ha neked is megfelelne egy jó fizetésű állás Németországban, regisztrálj a max-service.hu oldalon, melyen számtalan hasznos információt olvashatsz a munkákkal kapcsolatban, és elküldheted a jelentkezési űrlapot, amit szintúgy a weblapjukon találsz meg. Keresgélj Te is az álom állások között!

Állás németország
Külföldi munka állásajánlat
http://www.profession.hu/allasok/kulfold/1,0,25

Külföldi munkát keresel? Naponta frissülő, aktuális és megbízható forrásokból származó állásajánlatainkkal és részletes, kibővült keresőnkkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy te is megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb munkát! Nézz körül a profession.hu oldalon, rengeteg hasznos információ és új külföldi állás vár!

Külföldi munka állásajánlat
Job-center személyzeti tanácsadó iroda - munkaerő közvetítés, állások
http://www.job-center.hu

A Job-Center Személyzeti Tanácsadó Iroda Magyarország egyik legrégebbi munkaerő közvetítéssel foglalkozó vállalkozása. 2001. óta folyamatosan állunk partnereink rendelkezésére az alábbi szolgáltatásokkal: Kiemelt online álláshirdetés (1 hirdetés áráért megjelenés az ország legjelentősebb portáljain) Munkaerő toborzás Munkaerő közvetítés - Fejvadászat (direkt keresés / executive search) Tesztelés: munka alkalmassági teszt és személyiségteszt Grafológia: csoportos összehasonlítói vagy egyéni elemzés Elérhetőségeink: Irodánk hétköznap reggel 09:00 órától 17:00 óráig az alábbi telefonszámokon várja az érdeklődőket. Személyesen kizárólag időpont-egyeztetés után tudunk ügyfeleket fogadni. Elérhetőségeink: Tel.: +36 1 302 0038 Mobil: +36 30 901 1124 Mobil: +36 30 410 6019 Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 10. IV./409.

Job-center személyzeti tanácsadó iroda - munkaerő közvetítés, állások
Au Pair Ausztrália
http://www.aupair-australia.net

Au pair, bébiszitter állások Ausztráliában családoknál.

Au Pair Ausztrália
Dolgozni.hu - Külföldi munkák
http://www.dolgozni.hu/allasok/kulfold

Rendszeresen frissülő, ellenőrzött külföldi munkalehetőségek, elsősorban az EU területén, szakképzett és fizikai munkásoknak egyaránt.

Dolgozni.hu - Külföldi munkák
Careerjet UK
http://www.careerjet.co.uk/search/jobs?lid=54

A Careerjet egy hatékony álláskereső motor, melyet arra fejlesztettünk ki, hogy a felhasználó egy helyen találhassa meg és böngészhesse át a világhálón fellelhető összes állást, szükségtelenné téve ezzel az egyes weboldalak egymás utáni felkeresését.

Careerjet UK
Felhívás: Önkéntesek jelentkezését várjuk Kongói misszióra!
http://afrikaert.hu/hu/aktualitasok/reszletek/264/

Betöltötted a 18- at, de a 31-et még nem? Kipróbálnád magad egy másik egzotikus földrészen, új körülmények közt, megismernél vadonatúj embereket? Esetleg szereted a gyerekeket? Mit szólnál egy izgalmas, egész életedet meghatározó afrikai kiküldetéshez? Rád van szükség! Kongó, annak is a fővárosa: Kinshasa tárt karokkal vár Téged! Az Afrikáért Alapítvány és az EVS (Európai Önkéntesküldő Szolgálat, a pályázat feltételei szerint) kihagyhatatlan ajánlattal járul hozzá ehhez a fantasztikus humanitárius misszióhoz. A kiküldetés teljes idejére biztosítjuk számodra a megfelelő ellátást, a szállást, egészségbiztosítást, (előzetes kötelező oltásokat és felkészítést) közlekedési lehetőséget, havi 80 euró zsebpénzt, és egy szuper iskolát illetve árvaházat, ahol minden gyerek és nevelő szeretettel fogadja a mundeléket... Kik vagy mik azok? Hamar megtudod, ha kilépsz a repülőből trópusi földön..

Felhívás: Önkéntesek jelentkezését várjuk Kongói misszióra!
Németországi gyógyszerész állások (Doctors Abroad)
http://www.doctorsabroad.hu/allasokgyogyszeresz.html

Németországba keresünk gyógyszerész hallgatókat, gyógyszerészeket és szak-gyógyszerészeket az egyik legnagyobb patikaláncba.

Németországi gyógyszerész állások (Doctors Abroad)
Openjobs.hu
http://openjobs.hu

Openjobs: ahol a munkaadók vadásznak rád! Az Openjobs állásportál az állás- és munkakeresés új módszerét fejlesztette ki. Itt a munkavállaló feltölti magát, a munkaadó pedig megkeresi a számára legkívánatosabb alkalmazott-jelöltet. Hiszen nem te keresel, hanem téged keresnek. Velünk nem kell felesleges állásinterjúkra menned, hiszen csak olyan helyre hívnak, ahol tényleg kellesz. Velünk több lesz a lehetőséged, még a külföldi kijutás esélyei is növekednek. Akkor is, ha jelenleg van munkád, de váltani akarsz. Akkor is, ha éppen nyaralsz. Akkor is, ha már eleged van az álláskeresésből. Vigyázz, vadásznak rád!

Openjobs.hu
Off-shore-ceg.hu Cégalapítás külföldön
http://off-shore-ceg.hu

Off-shore-ceg.hu külföldi céglaapítás, és adóoptimalizálás. Minőségi tanácsadás, igazi szakemberekkel. Ön nem csak egy céget kap, hanem egy struktúrát, mely az adózása, és a tevékenység szempontjából is a legideálisabb az Ön számára. Ne habozzon, keressen meg bennünket, még ma. Off-shore-ceg.net az offshore otthona

Off-shore-ceg.hu Cégalapítás külföldön
Németországi orvosi állások (Doctors Abroad)
http://www.doctorsabroad.hu/germany.html

Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól fõorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat hosszú távú állások hosszú távú 1-3 éves állásokban amelyek igény szerint hosszabbíthatók. Ha ön jól beszél Németül szeretne orvosként németországban dolgozni, itt a kiváló lehetõség. Német kórházak számára keresünk rezidens orvosoktól fõorvosi szintig a medicina összes szakterületén orvosokat, hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhetõ jövõkép, kiváló karrierlehetõség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.

Németországi orvosi állások (Doctors Abroad)
Ausztriai munkák
http://ausztriaimunka.net/

Valódi ajánlatok, valódi álláshirdetések Ausztria legnagyobb adatbázisaiból gyűjtve és öt percenként frissítve. Regisztráció és bármiféle kötöttség nélkül. Testreszabott hírlevelek naponta a megadott e-mailcímre. Próbálja ki, nem fog csalódni!

Ausztriai munkák
KG International
http://www.kgi.hu/

Külföldi munka mindenkinek! Jelentkezzen hozzánk, ha szeretné magát kipróbálni külföldön, és beszél angolul/ németül.

KG International
Külföldi munka - Irány Németország
http://www.iranynemetorszag.com/kulfoldi-munka.html

Garantált németországi munkavállalásod ha követed az itt található tanácsokat és felhasználod az itteni lehetőségeket, információkat munkakeresésednél. A legfontosabb és nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ne indulj neki nyelvtudás nélkül még segédmunka esetén sem. Hasznos információkat olvashatsz az oldalon a Német munkavállalással kapcsolatban.

Külföldi munka - Irány Németország
Németországi munka - expressz.hu
http://www.expressz.hu/allas-munka/allasajanlat/nemetorszag.htm

Németországi munka és álláslehetőségek: böngéssz az expressz.hu apróhirdető portál ajánlatai között.

Németországi munka - expressz.hu
Cég alapítása Lengyelországban
http://cegalapitas-lengyelorszagban.cegalapitas-romaniaban.hu/

Irodánk készséggel áll rendelkezésére minden külföldi, többek között magyar befektetőnek is, akinek célja a Cégalapírtás Lengyelországban.

Cég alapítása Lengyelországban
Állásszerző önéletrajz stratégiák
http://gerillaoneletrajz.hu

Új módszer és ingyenes önéletrajz tippek, amikkel sokkal több állásinterjú meghívást érhetsz el. Megmutatom, hogyan tűnj ki az önéletrajz minták és önéletrajz sablonok tömegéből, és előbb találj állást. Mit szólnál, ha szinte minden elküldött önéletrajz után behívnának interjúra? Milyen fantasztikus lenne, ha végre olyan állásod lenne, amit megérdemelsz? Érdekel? http://gerillaoneletrajz.hu

Állásszerző önéletrajz stratégiák
Jooble
http://jooble.org.uk/

An excellent place to search through more than 1,200,000 UK jobs and elsewhere throughout the world.

Jooble
Hirdetések
Oldal leírása
kulfoldimunka.wyw.hu: Külföldi munka katalógus - Kétkezi, szellemi, és au-pair munkák, álláslehetőségek külföldön.
Gyűjteményünkben 238 válogatott külföldi munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 164445