Külföldi önkéntes munka > Külföldi munka - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Külföldi önkéntes munka > 10 weboldal. Kategória leírása: Külföldi önkéntes munka: Dolgozz önkéntesként, karitatív munkák.
Szponzorált linkek
Humana
http://www.humana.org/

Humana

Humana
IMCA
http://ymcanyc.org/

IMCA

IMCA
CICD
http://www.cicd-volunteerinafrica.org/

CICD

CICD
Overseas Job Centre
http://www.overseasjobcentre.co.uk/

A guide for gap year information, and tips and advice to find working holidays, resort, seasonal work and jobs abroad.

Overseas Job Centre
Afrika, India más szemmel! Önkéntes munka a belépő egy más kultúrába
http://www.drh-norway.org

Magyar nyelvű információ az onkentes@drh-norway.org címen kapható! A Program A 14 hónapos önkéntes program az alábbi módon épül fel: 6 hónap intenzív tréning Norvégiában, Angliában, vagy Dániában. 6 hónap a Humana egyik projektjén Afrikában vagy Indiaban. 2 hónap Camp Future – a meglévő tapasztalatok es információk átadása. Afrikában es Indiában a következő területeken dolgozhatsz: -Elemi iskolák es iskoláskor előtti intézmények beindítása es koordinálása -Szakiskolák -Leendő tanárok képzése. -Gyermeksegelyezes és közösségi programok -HIV/AIDS elleni küzdelem -Kereskedelmi vállalkozások -Üzleti, marketing es partnerkapcsolatok -Mező- es farmergazdasag -kőrnyezetvédő projeketek

Afrika, India más szemmel! Önkéntes munka a belépő egy más kultúrába
Önkéntes munkalehetőségek Afrikában
http://www.drh-holsted.org

Dániai iskola önkéntes-jelölteket keres afrikai szociális, oktatási és egészségügyi munkára. DRH-Holsted Skolegade 3 6670, Holsted Denmark Contact: susans@humana.org (angolul) tanya@drh-holsted.org (angolul) gidozso@yahoo.com (magyarul vagy angolul)

Önkéntes munkalehetőségek Afrikában
Afrikai / Közép-Amerikai önkéntes munka, felkészítés a Karib térségben
http://www.richmondvaleacademy.org/

6 hónap/1 év önkéntes munka Afrikában vagy Belize-ben, előtte 6 hónapos felkészítés St. Vincenten.

Afrikai / Közép-Amerikai önkéntes munka, felkészítés a Karib térségben
Felhívás: Önkéntesek jelentkezését várjuk Kongói misszióra!
http://afrikaert.hu/hu/aktualitasok/reszletek/264/

Betöltötted a 18- at, de a 31-et még nem? Kipróbálnád magad egy másik egzotikus földrészen, új körülmények közt, megismernél vadonatúj embereket? Esetleg szereted a gyerekeket? Mit szólnál egy izgalmas, egész életedet meghatározó afrikai kiküldetéshez? Rád van szükség! Kongó, annak is a fővárosa: Kinshasa tárt karokkal vár Téged! Az Afrikáért Alapítvány és az EVS (Európai Önkéntesküldő Szolgálat, a pályázat feltételei szerint) kihagyhatatlan ajánlattal járul hozzá ehhez a fantasztikus humanitárius misszióhoz. A kiküldetés teljes idejére biztosítjuk számodra a megfelelő ellátást, a szállást, egészségbiztosítást, (előzetes kötelező oltásokat és felkészítést) közlekedési lehetőséget, havi 80 euró zsebpénzt, és egy szuper iskolát illetve árvaházat, ahol minden gyerek és nevelő szeretettel fogadja a mundeléket... Kik vagy mik azok? Hamar megtudod, ha kilépsz a repülőből trópusi földön..

Felhívás: Önkéntesek jelentkezését várjuk Kongói misszióra!
Volunteer - One World Center
http://www.one-world-volunteer.net/

A program lényege, hogy felhívja a figyelmet a tanult emberek felelősségére és arra, hogy mekkora szükség van az ő szerepvállalásukra a szegény és elmaradott országokban. A világnak szüksége van tapasztalt tanárokra, akik megértik és ismerik, azokat akiket tanítanak. Szükség van aktivistákra, akik felismerik a szegénység létezését, megérti ezeknek az embereknek a helyzetét és hajlandóak felhasználni erejüket, tudásukat, hogy velük együtt harcoljanak a helyzetük javításáért. A program során széles körűen fogod fejleszteni képességeidet. Tudást és gyakorlatot fogsz szerezni tanításban, irányításban, szociális készségekben. Tanulni, kutatni fogsz és tudatosságot fogsz terjeszteni olyan formában, hogy a hétköznapi emberek is fel fognak figyelni és ki fogják nyitni a szemüket a problémára.

Volunteer - One World Center
Nepal
http://www.rcdpnepal.com/

Nepal

Nepal
Hirdetések
Oldal leírása
kulfoldimunka.wyw.hu: Külföldi munka katalógus - Kétkezi, szellemi, és au-pair munkák, álláslehetőségek külföldön.
Gyűjteményünkben 238 válogatott külföldi munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 238 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 164445